Klassinen- ja
urheiluhieronta

Hieronta on perinteinen ja vanha hoitomuoto, joka sopii kaikille. Hieronnassa käytetyillä tekniikoilla on tarkoitus helpottaa akuutteja kiputiloja, rentouttaa, palauttaa toimintakykyä sekä ylläpitää kehon ja mielen hyvinvointia. Hierontaa voidaan myös käyttää kivunhoitoon ja stressin lievitykseen. Se on myös tärkeä osa työkyvyn ylläpitämisessä yhdessä säännöllisen liikunnan kanssa.

Purentalihas­hieronta

Purentalihashieronnalla voidaan helpottaa pään ja kasvojen alueen
kiputiloja ja särkyä. Hampaiden narskuttelu öisin ja purentalihasten jännittäminen päivisin kiireen ja stressin keskellä aiheuttavat monille pään, kasvojen ja leukojen alueen särkyjä. Mikäli hampaiden narskuttelu eli bruksaus on voimakasta öisin, leuat tuntuvat aamuisin jäykiltä ja kipeiltä. Näitä kaikkia vaivoja voidaan helpottaa ja hoitaa jo aikaisessa vaiheessa purentalihasten hieronnalla.

Klassisen ja urheiluhieronnan erot?

Karkealla tasolla klassinen- ja urheiluhieronta erotellaan otteiden ja tarpeiden mukaan. Itse suunnittelen ja toteutan hieronnan aina asiakkaan tarpeen mukaan. Käytän työssäni monipuolisesti erilaisia hieronta- ja osteopaattisia tekniikoita, joita ovat mm. mobilisaatiot, faskia- ja triggerpistekäsittely sekä pehmytkudoskäsittely.

Käytän vastaanotollani Lojerin Manuthera 242 mobilisaatiopöytää. Manuthera liikehoitopöydän avulla rangan ja raajanivelten mobilisointi on kivutonta, tehokasta ja turvallista.

Milloin hierojalle?

Yleisiä syitä tulla hierontaan ovat esimerkiksi:

● päänsärky ja huimaus
● alaselkäkipu ja muut selkävaivat
● niska-hartiaseudun kireydet ja kiputilat
● stressin lievitys
● lihaskipu tai arkuus
● rentoutuminen

Urheilijat ja paljon liikkuvat hakeutuvat vastaanotolle yleensä liikunnan ja kuormituksen aiheuttamien vaivojen takia. Tyypillisiä liikkujan vaivoja, joita hoidan paljon vastaanotollani ovat esimerkiksi

● juoksijan polvi
● plantaarifaskiitti
● penikkavaiva / lihasaitiosyndrooma
● piriformis syndrooma
● tenniskyynärpää ja golfkyynärpää
● kiertäjäkalvosinoireyhtymä
● lihasvaivat ja erilaiset kiputilat
● harjoittelusta palautuminen

Pyrin aina löytämään ongelmien juurisyyn ja hoitamaan niitä sen sijaan, että keskittyisin vain oireiden hoitoon. Hieronnan lisäksi ohjeistan asiakkaita omatoimiseen harjoitteluun, joita voi olla esimerkiksi vahvistavat harjoitteet tai liikkuvuusharjoittelu. Erityisenä kiinnostuksen kohteena minulla on voimaharjoittelu ja sen merkitys mm. erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisemisessä ja kuntoutuksessa.

Miten hieronta auttaa?

Kivun ja stressin lievitys
Tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisy
Parantaa unenlaatua

Hierontahinnasto

VALITSE SINULLE SOPIVA KESTO JA VARAA AIKA SUORAAN NETISTÄ.
Opiskelija- ja eläkeläisalennus -10%

HIERONTA

Esim. Niska-hartiaseutu tai pohkeet ja takareidet

KESTO

45

MIN

HINTA

55

HIERONTA

esim. selkä tai alaraajat kokonaisuudessaan

KESTO

60

MIN

HINTA

65

HIERONTA

esim. selkä tai alaraajat kokonaisuudessaan

KESTO

75

MIN

HINTA

75

HIERONTA

esim. selkä ja alaraajat kokonaisuudessaan

KESTO

90

MIN

HINTA

90

HIERONTA

Esim. jalat ja selkä kokonaisuudessaan + kädet.

KESTO

120

MIN

HINTA

120

Mitä hieronta­vastaanotolla tapahtuu?

Hierontahoito alkaa alkukartoituksella, tutkimisella ja haastattelulla, joiden avulla pyrin selvittämään asiakkaan vaivan syyn ja mahdollisen aiheuttajan. Tämän jälkeen teen manuaalisen hoidon/hieronnan, joka toteutetaan aina yksilöllisesti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hieronnan lopuksi annan näkemykseni asiakkaan tilanteesta, jatkohoidon tarpeesta sekä mahdolliset kotihoito-ohjeet.

Jokainen meistä on erilainen ja myös hieronta on aina yksilöllistä ja tarpeiden mukaan sovellettua. Osalle sopii kerran kuussa ylläpitävä hieronta ja toiset käyvät 2-4 kertaa lyhyen ajan sisään muutamia kertoja vuodessa, eli hieronnan tarve ja sen tiheys on aina täysin yksilöllistä.

MUUTAMA SANA

ASIAKKAILTAMME

Hieronta­sarjakortit

Valitse sopiva hierontapaketti tai varaa aikaa suoraan hierontaan. Voit ostaa myös hieronnat lahjaksi.

Scroll to Top