Klassinen- ja

urheiluhieronta

Hieronnassa käytetyillä tekniikoilla on tarkoitus helpottaa akuutteja kiputiloja, rentouttaa, palauttaa toimintakykyä sekä ylläpitää kehon ja mielen hyvinvointia. Se on myös tärkeä osa työkyvyn ylläpitämisessä yhdessä säännöllisen liikunnan kanssa.

Käytän työssäni monipuolisesti erilaisia hieronta- ja manuaalisen hoidon tekniikoita ja sovitan aina käytetyt tekniikat ja voimakkuuden asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Käytän vastaanotollani Lojerin Manuthera 242 mobilisaatiopöytää. Manuthera liikehoitopöydän avulla rangan ja raajanivelten mobilisointi on kivutonta, tehokasta ja turvallista.

Pyrin aina löytämään ongelmien juurisyyn ja hoitamaan niitä sen sijaan, että keskittyisin vain oireiden hoitoon. Hieronnan lisäksi ohjeistan asiakkaita omatoimiseen harjoitteluun, joka voi olla esimerkiksi venytyksiä, liikkuvuusharjoituksia tai erilaisin apuvälinein tehtäviä harjoituksia.

Miten hieronta auttaa?

Kivun ja stressin lievitys
Tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisy
Parantaa unenlaatua

Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista urheilijan tarpeisiin. Hieronnalla tehostetaan urheilijan palautumista, ylläpidetään suorituskykyä, ennaltaehkäistään sekä hoidetaan jo syntyneitä tuki- ja liikuntaelinvaivoja.

Hierontahinnasto

VALITSE SINULLE SOPIVA KESTO JA VARAA AIKA SUORAAN NETISTÄ.

HIERONTA

Esim. Niska-hartiaseutu tai pohkeet ja takareidet

KESTO

45

MIN

HINTA

50

HIERONTA

esim. selkä tai alaraajat kokonaisuudessaan

KESTO

60

MIN

HINTA

60

HIERONTA

esim. selkä tai alaraajat kokonaisuudessaan

KESTO

75

MIN

HINTA

70

HIERONTA

esim. selkä ja alaraajat kokonaisuudessaan

KESTO

90

MIN

HINTA

85

HIERONTA

Esim. jalat ja selkä kokonaisuudessaan + kädet.

KESTO

120

MIN

HINTA

110

Purentalihasten hieronta

Erilaiset purentaongelmat ovat yleinen vaiva ja moni kärsii oireista tiedostamattaan. Purentalihasten toimintahäiriöiden yleisimpiä oireita ovat päänsärky, hampaiden narskuttaminen, näköhäiriöt, kasvon alueen lihasten kiputilat sekä niska-hartiaseudun jännitystilat. Purentalihakset sijaitsevat kasvojen alueella, ohimoilla, poskien sisäpinnoilla sekä leuan alueella. Lisäksi hoidossa käsitellään usein myös niska-hartiaseutu sekä kaulan lihakset. Purentalihakset käsitellään ulkoisesti ja suun sisältä.

Purentalihasten hieronnan avulla on tarkoitus vähentää kireyksiä purentalihaksista ja helpottaa leukanivelen toinintahäiriöistä aiheutuvia kipu- ja jännitystiloja. Purentalihasten toimintahäiriöistä aiheutuvia kiputiloja, kuten päänsärky- ja migreenioireita, voidaan vähentää ja helpottaa. 

MUUTAMA SANA

ASIAKKAILTAMME

Hierontasarjakortit

Valitse sopiva hierontapaketti tai varaa aikaa suoraan hierontaan. Voit ostaa myös hieronnat lahjaksi.