VARAA HIERONTA

Klassinen- ja

urheiluhieronta

Hieronnassa käytetyillä tekniikoilla on tarkoitus helpottaa akuutteja kiputiloja, rentouttaa, palauttaa toimintakykyä sekä ylläpitää kehon ja mielen hyvinvointia. Se on myös tärkeä osa työkyvyn ylläpitämisessä yhdessä säännöllisen liikunnan kanssa.

Käytän työssäni monipuolisesti erilaisia hieronta- ja manuaalisen hoidon tekniikoita ja sovitan aina käytetyt tekniikat ja voimakkuuden asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Käytän vastaanotollani Lojerin Manuthera 242 mobilisaatiopöytää. Manuthera liikehoitopöydän avulla rangan ja raajanivelten mobilisointi on kivutonta, tehokasta ja turvallista.

Pyrin aina löytämään ongelmien juurisyyn ja hoitamaan niitä sen sijaan, että keskittyisin vain oireiden hoitoon. Hieronnan lisäksi ohjeistan asiakkaita omatoimiseen harjoitteluun, joka voi olla esimerkiksi venytyksiä, liikkuvuusharjoituksia tai erilaisin apuvälinein tehtäviä harjoituksia.

Miten hieronta auttaa?

physiotherapy, massage, back

Kivun ja stressin lievitys

physiotherapy, massage, back

Tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisy

parempi unenlaatu

Parantaa unenlaatua

Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista urheilijan tarpeisiin. Hieronnalla tehostetaan urheilijan palautumista, ylläpidetään suorituskykyä, ennaltaehkäistään sekä hoidetaan jo syntyneitä tuki- ja liikuntaelinvaivoja.

Hierontahinnasto

VALITSE SINULLE SOPIVA KESTO JA VARAA AIKA SUORAAN NETISTÄ.

HIERONTA

Esim. Niska-hartiaseutu tai pohkeet ja takareidet

KESTO

30

MIN

HINTA

40


VARAA HIERONTA

HIERONTA

Esim. Niska-hartiaseutu tai pohkeet ja takareidet

KESTO

45

MIN

HINTA

50


VARAA HIERONTA

HIERONTA

esim. selkä tai alaraajat kokonaisuudessaan

KESTO

60

MIN

HINTA

60


VARAA HIERONTA

HIERONTA

esim. selkä tai alaraajat kokonaisuudessaan

KESTO

75

MIN

HINTA

70


VARAA HIERONTA

HIERONTA

esim. selkä ja alaraajat kokonaisuudessaan

KESTO

90

MIN

HINTA

85


VARAA HIERONTA

HIERONTA

Esim. jalat ja selkä kokonaisuudessaan + kädet.

KESTO

120

MIN

HINTA

110


VARAA HIERONTA

Purentalihasten hieronta

Erilaiset purentaongelmat ovat yleinen vaiva ja moni kärsii oireista tiedostamattaan. Purentalihasten toimintahäiriöiden yleisimpiä oireita ovat päänsärky, hampaiden narskuttaminen, näköhäiriöt, kasvon alueen lihasten kiputilat sekä niska-hartiaseudun jännitystilat. Purentalihakset sijaitsevat kasvojen alueella, ohimoilla, poskien sisäpinnoilla sekä leuan alueella. Lisäksi hoidossa käsitellään usein myös niska-hartiaseutu sekä kaulan lihakset. Purentalihakset käsitellään ulkoisesti ja suun sisältä.

Purentalihasten hieronnan avulla on tarkoitus vähentää kireyksiä purentalihaksista ja helpottaa leukanivelen toinintahäiriöistä aiheutuvia kipu- ja jännitystiloja. Purentalihasten toimintahäiriöistä aiheutuvia kiputiloja, kuten päänsärky- ja migreenioireita, voidaan vähentää ja helpottaa. 


Lue lisää

MUUTAMA SANA

ASIAKKAILTAMME

“Ennen PT:n valintaa vaihdoin ajatuksia noin kymmenen ehdokkaan kanssa ja valintani oli Ilkka Häggman, eikä valintaa tarvinnut katua. Ilkka on
monipuolinen treenari ja on kiinnostunut asiakkaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Hänen toimintatapansa on joustava ja asiakaslähtöinen. Tein Ilkan kanssa yhteistyötä 14 kuukautta jonka aikana entinen pätkittäinen treenaaminen muuttui säännölliseksi rutiiniksi joka jatkuu myös yhteistyön jälkeen. Sain myös opastusta moniin uusiin eri tapoihin treenata joten kuntoiluni muuttui monipuolisemmaksi ja mielenkiintoisemmaksi. Ilkka auttoi myös kiinnittämään huomiota muihin terveyteen ja jaksamiseen vaikuttaviin asioihin kuin ainoastaan treenaamiseen. Suosittelen!”
Mika 50 v.PERSONAL TRAINING
“Hakeuduin vastaanotolle reilu vuoden kestäneiden jalkakramppien takia. Ensimmäisellä käynnillä laadittiin ja käytiin läpi kehonpainolla tehtävä liikuntaohjelma, sen jälkeen jalat hierottiin. Nyt pari kertaa käyneenä olen ollut muutaman kuukauden ilman minkäänlaisia jalkaoireita. Mahtavaa on ollut saada normaalisti toimivat jalat takaisin. Kiitos tästä.”
Miia 44v.Hieronta
“Meillä Solteqilla halutaan panostaa henkilökunnan hyvinvointiin, tästä ajatuksesta muodostui kokonaisvaltainen Wellbeing-konsepti. Ilkka on tässä isossa roolissa hieronnan, ruokavalioneuvonnan sekä kuntosaliohjauksen osalta pääkaupunkiseudun toimistojemme tukiranka. Hän toimii erittäin omatoimisesti, joten hallinnollinen taakka ei ole lainkaan kasvanut aloituksen myötä. Ilkasta on tullut lyhyessä ajassa jo todella pidetty ja luotettu henkilö, hän on hetkessä lunastanut paikkansa työyhteisössämme. Uusista ideoista ja ajatuksista ei ole pulaa, niitä hän tuo esille ratkaisulähtöisesti sekä ennalta sovittujen raamien mukaisesti. Suuren suuret suositukset!”
SolteqTyöpaikkahieronta/työhyvinvointi
Previous
Next

Hierontasarjakortit

Valitse sopiva hierontapaketti tai varaa aikaa suoraan hierontaan. Voit ostaa myös hieronnat lahjaksi.

Vieritä ylös