ESITTELY

Ilkka

HÄGGMAN​

Olen suorittanut koulutetun hierojan näyttötutkinnon ja lisäksi olen valmistunut Personal traineriksi. Jatkuvalla kouluttautumisella varmistan, että käytössäni on monipuolinen osaaminen niin manuaaliseen hoitotyöhon kuin valmennukseenkin. Kohtaan asiakkaani aina yksilönä ja hoitotyössäni sovellan yli 10 vuoden kokemusta ja monipuolista osaamistani. Käytän työssäni monipuolisesti hieronta- ja manuaalisen hoidon tekniikoita ja sovitan aina käytetyt tekniikat ja voimakkuuden asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Pyrin aina löytämään ongelmien juurisyyn ja hoitamaan niitä sen sijaan, että keskittyisin vain oireiden hoitoon. Hieronnan lisäksi ohjeistan asiakkaita omatoimiseen harjoitteluun, joka voi olla esimerkiksi venytyksiä, liikkuvuusharjoituksia tai erilaisin apuvälinein tehtäviä harjoituksia.

Minulla on vastaanotto Helsingin Myllypurossa, jossa otan vastaan hieronta-asiakkaitani. Personal training -tapaamiset sovitaan tapauskohtaisesti. 

Liikunta on kuulunut oleellisena osana elämääni aina lapsuusiästä alkaen.

Tällä hetkellä harrastan voimanostoa ja sen lisäksi pyrin huolehtimaan, että jokaisessa päivässä on riittävästi myös arkiaktiivisuutta.

Kahden pienen lapsen isänä ymmärrän perhe-elämän ja harrastusten yhteensovittamisen mahdolliset haasteet.

personal training

ILKKA HÄGGMAN

Hi Movement Hieronta & Valmennus

Koulutus

Kurssit

haluatko vinkkejä hyvinvointiin?

lähetän muutaman kerran vuodessa vinkkejä sähköpostiin, miten voit parantaa terveyttäsi.

MUUTAMA SANA

ASIAKKAILTAMME

Vieritä ylös