Personal Training

PERSONAL TRAINING palvelut

Personal training palvelut auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi lähtötasoon katsomatta. Haluatko parantaa omaa suorituskykyäsi vai tavoitteletko oman elämäsi huippukuntoa?

Valmennuksessa jokainen asiakas kohdataan yksilönä ja valmennus räätälöidään aina jokaisen omien tavoitteiden ja tarpeiden mukaisesti. Valmennuksissa huomioidaan ravinnon, liikunnan ja levon merkitys tavoitteiden saavuttamisessa.

Miksi valita personal trainer?

Personal trainerin avulla saat apua harjoitteluun ja varmistat, että harjoittelusi on yksilöllisesti räätälöityä. Valmentajalta saat henkilökohtaiset harjoitusohjelmat ja ohjeet, jotka on luotu juuri sinulle ja niissä on huomioitu mahdolliset rajoitteet ja kiputilat. Valmennus voi tulla kyseeseen osana suurempaa elämäntapamuutosta, erilaisten tuki- ja liikuntaelin vaivojen kuntoutuksessa tai ennaltaehkäisemisessä, harjoittelun tasannevaiheiden rikkomiseksi tai yleisten voimatasojen parantamisessa. Personal trainer voi olla myös mukana kuntoutusprosesseissa varmistamassa, että teet oikeita asioita riittävästi.

Personal trainerin ohjauksessa saat ravitsemuksen peruspalikat kuntoon ilman turhaa hifistelyä ja jatkuvaa kalorien kyttäämistä. Mikäli ravitsemuksen suhteen tarvitaan syvempää osaamista niin näissä tapauksissa osaan ohjata sinut eteenpäin ammattitaitoisille ravitsemusterapeuteille.

Joillekin sopivan kuormitustason löytäminen omin avuin voi olla hankalaa.
Usein treenataan liian kovaa muuhun kuormitukseen nähden ja se altistaa loukkaantumisille ja rasitusvammoille, ylikunnolle sekä harjoittelun tasannevaiheille. Tällaisissa tilanteissa ammattitaitoinen personal trainer osaa ohjelmoida harjoittelun siten, että siinä huomioidaan kokonaiskuormitus ja siten vältetään liiallisen harjoittelun sudenkuopat.

Mitä saat personal trainerilta

Palkatessasi valmentajan itsellesi saat tueksi ammattitaitoisen valmentajan, joka laatii sinulle henkilökohtaisen liikuntasuunnitelman, joka sisältää aerobisen harjoittelun ja voimaharjoittelun ohjelmoinnin ohjeineen. Yhteisillä tapaamisilla varmistetaan, että harjoittelu toteutetaan teknisesti oikein, jotta harjoittelu on turvallista ja kehittävää. Harjoittelun lisäksi saat ohjeet lämmittelyn ja liikkuvuusharjoittelun toteuttamiseen.

Harjoittelun ja treeniohjelmoinnin lisäksi käymme yhdessä läpi ravitsemustasi ja teemme siihen tarvittaessa muutoksia, jotta ravitsemus tukisi tavoitteitasi ja niiden saavuttamista. Oma ravitsemusfilosofiani perustuu virallisiin ravitsemussuosituksiin ja perusasioiden ymmärtämiseen. Ravitsemuksen peruspalikat rakentuvat ateriarytmin, tuoreiden (kasvikset/vihannekset/marjat), lautasmallin ja riittävän rentouden ympärille.

Harjoittelun ja ravitsemuksen lisäksi huolehditaan kokonaiskuormituksen hallinnasta ja riittävästä palautumisesta.

Miten hyödyn personal trainerista?

Suorituskyvyn parantaminen
Tavoitteiden mukainen treeniohjelmointi
Löydä liikunnan ilo

Mitä kannattaa huomioida
personal trainerin valinnassa?

Markkinoilla on tällä hetkellä erittäin paljon valmentajia ja omaa valmentajaa etsiessä kannattaa kiinnittää ainakin muutamaan asiaan huomioita. Selvitä ensin valmentajan koulutus, onko Personal Trainer koulutuksen lisäksi jokin liikunta/terveydenhuoltoalan pohjakoulutus (hieroja, osteopaatti, fysioterapeutti, liikunnanohjaaja jne.). Pohjakoulutus kertoo, että valmentajalla on laajempi ymmärrys mm. fysiologiasta, anatomiasta, kuormitusfysiologiasta ja harjoittelusta. Pohjakoulutuksen lisäksi valmentajalla voi olla taustalla erilaisia kursseja tai laajempia koulutuskokonaisuuksia, jotka syventävät täten personal trainerin osaamista ja ammattitaitoa.

Personal trainerin oma liikuntatausta on myös hyvä selvittää ja katsoa, onko valmentajalla esimerkiksi omakohtaista kokemusta juuri sinun lajistasi. Mikäli oma tavoitteesi on vaikkapa voimaharjoittelussa tällöin kannattaa kenties valita valmentaja, joka itsekin tekee/on tehnyt voimaharjoittelua ja mikäli tavoitteenasi on juosta maraton niin kannattaa valita valmentajaksi juoksuun erikoistunut valmentaja.

Näiden lisäksi valmentajan työkokemus on hyvä selvittää ja mihin valmentaja on mahdollisesti erikoistunut. Monet asiat opitaan lopulta vasta käytännön työssä teoriatietoa soveltamalla.

Personal trainerin hinta

Personal trainerin hinta muodostuu pääosin valmennustapaamisten lukumäärästä ja keskimäärin kuukausihinta on 200 – 400 € välillä. Tarkempi hinta ilmoitetaan aina ennen valmennuksen aloittamista. Varaa tästä ilmainen konsultaatio, jossa kartoitetaan tarkemmin tavoitteitasi ja tarpeitasi.

Valmennukset räätälöidään toiveidesi mukaan.

Startti

valmennuspaketti

Startti on neljän valmennustapaamisen personal training paketti, joka siivittää sinut
oikealle tielle tavoitteellisen harjoittelun pariin.

Paketin kesto 1-2 kuukautta. 

395 €

(sis. alv 24 %)

Kohti tavoitteita

valmennuspaketti

Tässä paketissa asetetaan tavoite ja lähdetään valmentajan kanssa kulkemaan yhdessä sitä kohti. Tavoite voi olla esimerkiksi suorituskyvyn tai fyysisen hyvinvoinnin kehittäminen, jota kohti lähdemme välitavoitteiden avulla. Valmennuksessa treenataan yhdessä valmentajan kanssa vähintään kaksi kertaa kuukaudessa.

Paketin kesto 3-12 kuukautta.

220-420 €

(sis. alv 24 %)

Etävalmennus

valmennuspaketti

Etävalmennus voidaan toteuttaa paikasta riippumatta. Valmennus sisältää yksilöidyt harjoitusohjelmat, liikuntasuunnitelman sekä tavoitteiden mukaisen ruokavalio-ohjeistuksen.

159 €/kk

(sis. alv 24 %)

Personal Training paketit

Voit ostaa valmiit personal training -paketit suoraan verkkokaupasta.

muutama sana

asiakkailtani

Scroll to Top