Purentalihasten hieronta

Rentouttava purentalihasten hieronta

Purentalihashieronnalla voidaan helpottaa pään ja kasvojen alueen kiputiloja ja särkyä. Stressi ja hampaiden narskuttelu aiheuttavat monille pään ja leukojen alueen kiputiloja, joita voidaan hoitaa jo aikaisessa vaiheessa hieronnalla. Purentalihastenhoito sisältää erilaisia manuaalisia tekniikoita ja hoidettavia alueita ovat erityisesti niska-hartiaseutu, pää ja kasvojen alue sekä purentalihakset. Purentalihasten hieronta tehdään pehmeästi ja pienin liikkein, suun sisältä lihakset käsitellään hanskat kädessä.

Erilaiset purentaongelmat ovat yleinen vaiva ja moni kärsii oireista tiedostamattaan. Purentalihasten toimintahäiriöiden yleisimpiä oireita ovat päänsärky, hampaiden narskuttaminen, näköhäiriöt, kasvon alueen lihasten kiputilat sekä niska-hartiaseudun jännitystilat. Purentalihakset sijaitsevat kasvojen alueella, ohimoilla, poskien sisäpinnoilla sekä leuan alueella.

Purentalihasten hieronnan avulla voidaan poistaa jännitystiloja purentalihaksista ja palauttaa leukanivelen toimintahäiriöistä aiheutuvia kipu- ja toimintahäiriöitä sekä helpottaa päänsärky- ja migreenioireita. 

Miten hieronta auttaa?

Voidaan vähentää hampaiden narskuttelua
Lievittää päänsärky- ja migreenioireita
Vähentää niska-hartiaseudun jännitystiloja
Purentalihasten hieronnan avulla on tarkoitus vähentää kireyksiä purentalihaksista ja helpottaa leukanivelen toinintahäiriöistä aiheutuvia kipu- ja jännitystiloja. Purentalihasten toimintahäiriöistä aiheutuvia kiputiloja, kuten päänsärky- ja migreenioireita, voidaan vähentää ja helpottaa.

Katso pop/rap-artisti Kake Karissonin mietteitä purentalihashieronnasta:

Hierontahinnasto

VALITSE SINULLE SOPIVA KESTO JA VARAA AIKA SUORAAN NETISTÄ.

PURENTALIHASten HIERONTA

KESTO

45

MIN

HINTA

60

PURENTALIHASten HIERONTA

KESTO

60

MIN

HINTA

70

MUUTAMA SANA

ASIAKKAILTAMME