TYÖHYVINVOINTI

Työhyvinvointi on investointi,

joka kannattaa.

Nykyään puhutaan paljon istuma- ja päätetyön aiheuttamista tuki- ja liikuntaelinongelmista, jotka aiheuttavat noin kolmanneksen kaikista sairauspoissaoloista. Suurimpana ryhmänä näissä ovat alaselkä-, niska-, ja hartiaongelmat, joita voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä muun muassa hieronnan ja työn tauottamisen avulla. 

Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara ja työhyvinvointi vaikuttaa suoraan organisaation kilpailukykyyn, taloudelliseen tulokseen ja maineeseen. Oikein kohdistetut panostukset työhyvinvointiin maksavat itsensä moninkertaisesti takaisin.

Työhyvinvointipalvelut räätälöidään aina juuri Teidän yrityksenne tarpeisiin sopiviksi ja ne voivat pitää sisällään mm. ohjattua liikuntaa ryhmässä tai yksin valmentajan kanssa, kehonhuoltoa hieronnan/manuaaliterapian avulla tai jo syntyneiden tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutusta. Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä kuinka voimme kehittää henkilöstönne hyvinvointia ja työssäjaksamista.

Muutama sana ohjelmistotalo Solteqilta, jossa olen toiminut useita vuosia hyvinvointivalmentajana. Solteqilla palvelukokonaisuus sisälsi hierontaa, ohjattua kuntosaliharjoittelua, taukoliikuntaa sekä aika ajoin järjestettiin halukkaille myös ruokavalio-ohjausta.

“Meillä Solteqilla halutaan panostaa henkilökunnan hyvinvointiin, tästä ajatuksesta muodostui kokonaisvaltainen wellbeing-konsepti. Ilkka on tässä isossa roolissa hieronnan, ruokavalioneuvonnan sekä kuntosaliohjauksen osalta pääkaupunkiseudun toimistojemme tukiranka. Hän toimii erittäin omatoimisesti, joten hallinnollinen taakka ei ole lainkaan kasvanut aloituksen myötä. Ilkasta on tullut lyhyessä ajassa jo todella pidetty ja luotettu henkilö, hän on hetkessä lunastanut paikkansa työyhteisössämme. Uusista ideoista ja ajatuksista ei ole pulaa, niitä hän tuo esille ratkaisulähtöisesti sekä ennalta sovittujen raamien mukaisesti. Suuren suuret suositukset!”

Mitä hyötyä palvelusta on?

Sairaus- ja poissaolokustannukset pienenevät​

Parantaa tehokkuutta ja motivaatiota​

Euron panostus tuo 6 euron hyödyn​

tilaa hieroja tai useampi hieroja yrityksesi tilaisuuteen

Piristä ja tehosta mm. palavereja, työpajoja, tyky-päiviä jne. (pk-seutu). Alla esimerkkejä paketeista, joita voidaan räätälöidä tarpeesi mukaan.

1 hieroja päiväksi sis. kaiken tarvittavan
700€
2 hierojaa päiväksi sis. kaiken tarvittavan
1300€

Ota yhteyttä, niin jutellaan hyvinvoinnin lisäämisestä yrityksessäsi.

MUUTAMA SANA

ASIAKKAILTANI

Scroll to Top